E-autó töltő a BPS Kft. kínálatában

Iparági szakértők szerint Magyarországon az elektromos autózás robbanásszerű fejlődés előtt áll. A zéró emissziójú járművek elterjedésének ma az egyik gátja a töltő infrastruktúra fejletlensége. A töltőállomások fejlesztésének viszont előfeltétele, hogy elég elektromos jármű fusson az utakon, továbbá, hogy a jogszabályi környezet egyértelmű iránymutatást adjon. Az utóbbi kialakításán nagy erőkkel dolgoznak a jogszabályalkotók, a „tyúk- tojás probléma” pedig magától megoldódik majd, amikor az elektromos gépjárművek száma eléri az elvárt kritikus tömeget.
Ebben a piaci környezetben döntöttünk úgy, hogy a 25 éves, UPS területen szerzett tapasztalatainkat az elektromos autó töltők terén is elkezdjük kamatoztatni. Mivel a két terület nem áll messze egymástól, jól felkészült műszaki és kereskedelmi szakembereink számára nem jelentett problémát a termék portfólió bővülése. A specifikus szakmai ismereteket gyári képzések során sajátítottuk el, így mostanra minden készen áll ahhoz, hogy a megszokott minőségben szolgáljuk ki kedves ügyfeleinket, immár töltőkkel is.
A forgalmazott típus kiválasztásánál szempont volt, hogy az Eaton-höz hasonló prémium minőségű berendezéseket tudjunk kínálni, így a finn Ensto gyár Chago termékcsaládjára esett a választásunk. Néhány ügyfelünk biztosan emlékszik rá, hogy az Eaton berendezések régebben Fiskars márkanéven voltak elérhetőek és a finnországi Espoo-ban készültek. A 3 fázisú UPS-eket mind a mai napig ott gyártják, ami garantálja a kiváló műszaki tartalmat és a rendkívüli megbízhatóságot. Erre számíthatunk a töltők esetében is, az Ensto a világ számos pontján több száz töltőt üzemeltet a felhasználók legnagyobb megelégedettségére.

További információ a gyártóról és a termékekről itt található: ensto.com