Ellenőrzött kereskedelmi és szerviz tevékenység, a legmodernebb szerviztechnika, képzett szakemberek, gyári alkatrészek…
Az ISO 9001 nálunk azt jelenti: a lehető legjobb kiszolgálás, a tervezéstől a szolgáltatásokig.

Értünk hozzá. Győződjön meg róla Ön is!

Aki a vevőinek újra és újra kiváló minőségű szolgáltatást akar nyújtani, annak folyamatosan fejlesztenie kell vállalatát. Mi is ezt tettük, tesszük. Az eredmény: egy független nemzetközi minőségbiztosítási szabvány, az ISO 9001:2008 teljesítése. Minden követelménynek eleget tettünk azért, hogy Partnereink maradéktalanul elégedettek legyenek velünk. A megszerzett tanúsítvány nekünk nagy elismerés, Önnek biztonság.

Nekünk elismerés, Önnek biztonság - a BPS Kft. ISO 9001 szabvány szerint minősített cég.

Minőségbiztosítás

Minőségpolitikai nyilatkozat

Célunk egy gazdaságilag szilárd és sikeres vállalkozás fenntartása és továbbfejlesztése tevékenységünk minden területére kiterjedő piacvezetői törekvések megvalósításával.
A MINŐSÉG fogalma számunkra többet jelent a termékek és szolgáltatások minőségénél, a vevői igényeknek való megfelelésnél vagy a beszállítókkal szembeni elvárásoknál.
 

tovább

Tanúsítvány

ISO 9001:2008
A tanúsítás az alábbi tevékenységekre érvényes: Szünetmentes áramforrások értékesítése, műszaki kiszolgálása. Ipari bútorok gyártó-rendszerek értékesítése.
 A tanúsítvány 2014. május 19-től 2017. május 18-ig érvényes, sikeres felülvizsgálatok esetén.
Megújító audit esedékes legkésőbb 2017. május 5-ig.
Kiadás 7. Tanúsítva 1999. június 23-tól.
A tanúsítványt kiadta: SGS United Kingdom Ltd.

tovább

NATO minősítés

Cégünk, a BPS Kft. 2003 óta rendelkezik NATO beszállítói minősítéssel
„A Business Power Systems Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. magyarországi székhelyű gazdálkodó szervezet, az Észak-atlanti Szerződés Szervezete (a továbbiakban: NATO) Biztonsági Beruházási Programja keretében kiírásra kerülő pályázatokon való részvétel feltételeként a NATO által megszabott szakmai és gazdasági megfelelőség, jogosultság megszerzésével kapcsolatos eljárás alapján, a 90230-1 számú ISO tanúsító okiratban felsorolt tevékenységi körökben >>NATO Beszállításra Alkalmas<< feltételeknek megfelel.”

 

tovább