Bemutatjuk az új, továbbfejlesztett Power Xpert 9395P-t

10%-kal több energia - 18%-kal kevesebb hőtermelés

 

Eaton Power Xpert 9395P

Az Eaton új terméke, a Power Xpert 9395P még magasabb hatásfokot, rugalmasságot, skálázhatóságot és intelligenciát nyújt – több energiát ad kevesebb hőtermelés mellett.
A 9395P kettős konverzióból adódó 96,3%-os hatásfoka csökkenti a veszteségeket és az energiafelhasználást.
Az Eaton bevált Variálható Modul Menedzsmentje és Energiamegtakarítási Rendszere technológiáinak kombinálásával nagyobb teljesítményt érhet el alacsonyabb beszerzési és fenntartási költségek mellett.

A 275-1100 kW-os teljes teljesítmény-intervallumnak köszönhetően a 9395P egészen 7700 kW-ig skálázható.
A felhasználó meghatározhatja a tápegység modulok számát UPS-enként, kiválaszthatja a telepített rendszernek legjobban megfelelő elrendezést és az előnyben részesített bypass topológiát, valamint a terhelés növekedésének függvényében modulokat adhat a rendszerhez.

A rendkívül sikeres Power Xpert 9395 alapjaira épülve a technológiáink a berendezések széles skáláján bizonyítottak már. A 9395P teljesítmény-jellemzői és megbízhatósága ideálissá teszi az alapfontosságú alkalmazások számára az adatközpontoktól az egészségügyi ellátó létesítményeken, az infrastrukturális projekteken, a kommunikációs berendezéseken keresztül a banki és pénzügyi alkalmazásokig.

További információk: