Mi is ott voltunk kiállítóként

Ipar napjai 2019 - kiállítás a Hungexpo területén

Idén négy pavilonban 20 ország 562 kiállítója vett részt a MACH TECH – Ipar Napjai 2019 nemzetközi ipari szakkiállítás-együttesen a Hungexpón május 14–17. között. Az eseményre több, mint 18 ezren voltak kíváncsiak.

Cégünk, a BPS Kft. 1992 óta képviseli Magyarországon a korábban GWS, majd Sovella, jelenleg Treston márkanéven ismert termékek gyártóját. Teljes körű, professzionális kiszolgálást kínálunk ügyfeleinknek, a beszerzéstől akár az összeszerelésig.

A Treston az emberi munkakörnyezet elkötelezettjeként olyan ipari bútorokat, asztalokat, székeket, gyártósorokat, munkaállomásokat, fiókegységeket, polcrendszereket, kiegészítőket kínál, amelyek rugalmasan alakíthatóak az adott környezethez és gyártási folyamatokhoz. A vállalat világszerte biztosítja a legfőbb ipari szektorok számára a tényleges infrastruktúrát.

A BPS Kft. standján ezúttal egy olyan munkaasztalt mutattunk be, amely számos hasznos és ergonomikus funkcióval képes biztosítani az optimális munkavégzést.
Az ideális világítás megvalósításához a Treston által kínált LED-es lámpák közül a kiállított asztal a Treston NaturLite LED Plus 1200 típussal felszerelt változatban mutattuk be. Ennek a lámpának a fénye annyira természetes hatású, amennyire egy mesterséges fényforrás csak természetes lehet. A lámpa színhőmérsékletét 2700K és 6500K között állíthatjuk. A fényerő szintén szabályozható, amely így minden egyes személynek és a feladathoz illő megvilágítást biztosít.

A megfelelő, személyre szabott munkaállomások, munkaasztalok összeállításához a kiállítás alatt standunkon is bemutattuk
a Treston 3D konfigurátort, amely megkönnyíti és leegyszerűsíti a tervezést és az ajánlatkérést.

Bővebben a rendezvényről itt olvashat.