Új, rack-be szerelhető modellek az Eaton 5SC UPS termékcsaládjában

Az Eaton új készülékekkel bővítette vonali-interaktív UPS termékválasztékát, ezzel is segítve az IT szakembereket a legmegbízhatóbb áramellátási megoldás megtalálásában a kisvállalati szerverek számára. Az 5SC sorozat új Rack és Rack/Tower (RT) modelljei a már ismert Tower modelleket kiegészítve lehetővé teszik, hogy a termékcsalád minden felmerülő igényt lefedjen az 500 VA és 3 kVA közötti teljesítménytartományban. A kompakt készülékek megbízható és megfizethető megoldást nyújtanak a biztonságos üzemeltetés érdekében az informatikai és ipari alkalmazások széles körében, mint például szerverek, hálózati- és tároló-eszközök, illetve banktechnikai berendezések.

„Világszerte rengeteg olyan létesítmény létezik, ahol a helyszűke miatt nagy kihívást jelent szünetmentes tápegységet elhelyezni a megbízható áramellátás biztosítására. E probléma orvoslására fejlesztette ki az Eaton az 5SC sorozatát, amely még a legkisebb szekrényekkel is kompatibilis: a Rack 1000/1500 modellek akár 500 mm-es szekrényekbe is optimálisan beilleszthetők. A kompakt toronymodellek jól használhatók integrált megoldásokhoz is, például jegykiadó és egyéb automatákhoz, vagy ATM-ekhez, ahol a megbízható áramellátás kulcsfontosságú a folyamatban lévő tranzakció biztonságos befejezése érdekében. Stephane Lacroix, az Eaton termékmenedzsere elmondta: „az új sorozat tagjai megfelelnek a CE és a CTUV-US tanúsítványoknak, így megkönnyítik a globális telepítéseket a gépgyártó partnerek és az integrátorok számára. "

Az 5SC sorozat tagjai úgy tervezték meg, hogy egyszerűen kezelhetők és felügyelhetők legyenek. Minden modell rendelkezik LCD kezelőfelülettel, amely kijelzi a szünetmentes tápegység valós idejű állapotával, a terheléssel és az akkumulátor töltöttségi szintjével kapcsolatos információkat és számos más beállítható paramétert.

A tiszta szinuszos kimenet kompatibilitást biztosít a mai legérzékenyebb informatikai eszközökkel, és az állítható bemeneti hullámforma érzékenységének köszönhetően a szünetmentes tápegység speciális környezetekben is alkalmazható.

Minden modell rendelkezik USB és soros porttal, amelyek lehetővé teszik az összes fontosabb operációs rendszerhez való automatikus integrációt. Ezen felül a Rack és az RT modellek (ahol az UPS állványra szerelhető, vagy önálló eszközként is használható) rendelkeznek egy opcionális bővítőhellyel a hálózati menedzsment, vagy a soros/relé kártya befogadására a magasabb szintű kommunikáció érdekében. Ez a bővítőhely teszi lehetővé a Rack és az RT modellek kompatibilitását az összes Eaton hálózati menedzsment megoldással, valamint a vezető virtuális környezetekkel: VMware, RedHat, Citrix és HyperV.

A költségek minimalizálása és a termék élettartamának optimalizálása érdekében az 5SC sorozat az Eaton szabadalmaztatott ABM technológiáját alkalmazza, amellyel az akkumulátor élettartama akár 50%-kal meghosszabbítható, az által, hogy csak szükség esetén kapcsolja be az akkumulátor újratöltését.


Ha többet szeretne megtudni az 5SC sorozatról, kérjük látogasson el a www.eaton.eu/5SC weboldalra.