BPS Kft cégismertető

BPS Kft. - Negyedszázada a biztonságos energiaellátásért

Cégünk, a BPS Business Power Systems Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a szünetmentes áramforrások (UPS-ek) egyik legnagyobb hazai forgalmazója és szervize, mely 2018-ben 1,57 milliárd forint árbevételt ért el. Több mint kétezer elégedett ügyfelünk között kis és nagyvállalatok, államigazgatási szervezetek és privát cégek, magyar és multinacionális vállalkozások egyaránt megtalálhatóak.

 

Három stabil pillér

Eredményeink három stabil pilléren nyugszanak. Az első, hogy a világ élvonalába tartozó termékeket forgalmazunk. 1989 óta képviseljük Magyarországon az UPS piac egyik vezetőjének számító Eatont, illetve annak jogelődeit. Hasonlóan kiváló minőségűek a finn Treston (korábban Sovella) cég ipari bútorai, amelyek ugyancsak szerepelnek kínálatunkban.
A legjobb termékből sem lehet azonban üzleti sikert kovácsolni magasan képzett és odaadó munkatársak, illetve hatékony értékesítési hálózat – vagyis a másik két pillér – nélkül. A BPS Kft 32 munkatársa átlagban több mint 10 éve dolgozik a cégnél, közülük 22 rendelkezik felsőfokú végzettséggel. A közvetlen értékesítő csapat mellett egy viszonteladói partneri kör is forgalmazza termékeinket.

Országos, márka független, gyors reagálású szerviz

A szünetmentes biztonságot a kiváló minőségű termékeken túl, jól felkészült UPS szervizünk garantálja. A hazai UPS piacon egyedülálló garanciális szolgáltatások mellett garancia-kiterjesztést és garancián túli szolgáltatásokat is ajánlunk. Karbantartási csomagjainkat csaknem negyedszázados tapasztalatunkra, partnereink visszajelzéseire építve úgy alakítottuk ki, hogy ügyfeleink számára hosszú távon a legkedvezőbb feltételeket nyújtsák.
A megrendelő kívánságára a tőlünk rendelt Eaton UPS-ek garanciaidejét 3 vagy 5 évre meghosszabbítjuk. Csereprogramunk keretében ügyfeleink a régebben vásárolt UPS-eiket előnyös feltételekkel új szünetmentes áramforrásokra cserélhetik.

Látva a szerviz iránti igényt, az Eaton és elődei által gyártott berendezéseken kívül más gyártmányok karbantartását és javítását is vállaljuk.
Külön figyelmet szentelünk a szünetmentes áramforrások lelkének, az akkumulátoroknak. Bármilyen akkumulátorigény esetén optimális megoldást tudunk nyújtani. Kínálatunkban a csúcskategóriájú és a kedvező ár/érték arányú típusok egyaránt megtalálhatók, a Panasonictól vagy a Yuasától a CSB-n és az Exide-on át az Enersys-ig, a BB-ig vagy a Ritar-ig. Gondoskodunk a használt akkumulátorok elszállításáról és újrahasznosításáról is.