Energiát adunk a gyorsuló világnak - Eaton

Üzleti energiaellátás világszerte

Gyártónk, az Eaton globális energiagazdálkodó vállalatként világszerte segíti ügyfelei épületeinek, repülőgépeinek, személy- és tehergépjárműveinek, termelőgépezeteinek és üzletvitelének energiagazdálkodását. Az Eaton innovatív technológiái segítségével ügyfeleink megbízhatóbban, hatékonyabban, biztonságosabban és fenntarthatóbban gazdálkodhatnak az általuk felhasznált elektromos, hidraulikus és mechanikai energiamennyiséggel.

Híreinkkel igyekszünk visszatükrözni azokat az eseményeket, információkat, amelyek aktuálisan vagy globálisan mutatják be az Eaton világát.

Hírek

EATON 93PM UPS - a piacvezető szünetmentes áramforrás

Az Eaton bővíti a 93PM UPS kínálatát

Az Eaton tovább bővíti háromfázisú 93PM UPS termékcsaládját, amely jelenleg az egyik legszélesebb választékot kínálja 30-tól egészen az 500 kVA teljesítményű modellekig.

tovább

Mennyi áramot (pénzt) fogyaszt a központi szünetmentes áramforrásunk?

Lent a pincében van egy szekrény, ami kicsit zúg, kicsit meleg, de bízunk benne, hogy áramszünet esetén majd biztosítja az elektromos fogyasztók ellátását.
De vajon tisztában vagyunk-e vele, hogy mibe kerül ennek a berendezésnek az üzemeltetése? Sajnos ez akár nagyon sok is lehet. Indokolatlanul sok.
 

tovább
új 5sc - rack

Új, rack-be szerelhető modellek az Eaton 5SC UPS termékcsaládjában

Az Eaton új készülékekkel bővítette vonali-interaktív UPS termékválasztékát, ezzel is segítve az IT szakembereket a legmegbízhatóbb áramellátási megoldás megtalálásában a kisvállalati szerverek számára. Az 5SC sorozat új Rack és Rack/Tower (RT)

tovább

10 PDU innováció

Energiaelosztás az IT rackekben - 10 PDU innováció, amelyekkel időt és pénzt takaríthat meg.

tovább

Ipari UPS megoldások kompromisszumok nélkül

Ipari kivitelű, nagy megbízhatóságú vagy korszerű, nagy energia hatékonyságú UPS megoldást keres? Nem kell választania!

tovább

E-autó töltő a BPS Kft. kínálatában

Iparági szakértők szerint Magyarországon az elektromos autózás robbanásszerű fejlődés előtt áll. A zéró emissziójú járművek elterjedésének ma az egyik gátja a töltő infrastruktúra fejletlensége.

tovább

Energiamegtakarítási konferencia - május 25.

Idén május 25-én ismét megrendezésre kerül az energia megtakarítási konferencia a nagy ingatlanvagyonnal rendelkező cégek részére a Vista rendezvényközpontban.

tovább

Eaton Supercapacitor a biztonsági áramellátáshoz

Felülmúlhatatlan biztonsági áramellátás rövid áthidalási időkre.
A rövid áthidalási idejű biztonsági áramellátás hagyományosan nagy karbantartási költségű akkumulátorokat vagy kevésbé hatékony lendkereket igényelt, mindezt...

tovább
Energiahatékonyság felsőfokon: ESS by Eaton

Energia-hatékonyság felsőfokon

Hogyan tudott az egyik Telco ügyfelünk 1 év alatt 1,5 millió forintot megtakarítani csak 1 UPS üzemeltetésén? A válasz: ESS.
A finnországi gyártó és fejlesztő kapacitással rendelkező vállalat egyedülálló szabadalma biztosítja ezt az egyedülálló hatékonyságot.

tovább
Eaton TCO hirlevel aprilis

Megújult az Eaton TCO kalkulátora!

Kíváncsi rá, mibe kerül egy szünetmenetes áramforrás üzemeltetése? Mennyi pénzt lehet megtakarítani egy korszerű berendezéssel? Meg fog lepődni!

tovább
költözik a BPS Kft.

Elköltöztünk!

A BPS Kft. új telephelyre költözött.
Elkészült Nagytarcsán a BPS Kft. új telephelye. A beruházás 2016 nyarán kezdődött és 2017. februárjában már bírtokba vehettük a tágas és szép irodát, szervizt és raktárat.

 

tovább
SecuriForum - szünetmentes biztonság

SecuriForum kiállítás és konferencia

A 2016. szeptember 15-16-án megrendezésre kerülő SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia hiánypótlóként lehetőséget biztosít a biztonságtechnikai és tűzvédelmi nagykereskedelmi és importőr cégeknek, valamint a hazai fejlesztő, gyártó cégeknek, hogy szakmai kiállítás keretei közt mutassák be a termékeiket a telepítőknek, a rendszer-integrátoroknak és a biztonságtechnikai és tűzvédelmi tervezőknek.

tovább
IPM 1.52

Intelligent Power Manager (IPM) szoftver 1.52

Az Eaton bejelentette, hogy globálisan elérhetővé vált az Intelligent Power Manager (IPM) szoftver 1.52 verziója, amely már integrálható a VMWare vRealise Operations platformrmal.

tovább
smart factory connaction

Smart Factory ConnAction

Gyártsunk okosan!
Melyik hazai gyártóüzem ne szeretne a világ vezető autógyárainak beszállítani? Hogyan fejleszthetjük és tökéletesíthetjük

tovább

Bemutatjuk az új, továbbfejlesztett Power Xpert 9395P-t

Az Eaton 2015-ben bemutatott új terméke, a Power Xpert 9395P még magasabb hatásfokot, rugalmasságot, skálázhatóságot és intelligenciát nyújt – több energiát ad kevesebb hőtermelés mellett.

tovább

Az Eaton iparági vezető

Több mint 50 éve az Eaton biztosítja az üzleti világ látfontosságú rendszereit az egész földgolyón. Akár különálló asztali számítógépről, akár hatalmas adatközpontról legyen szó, az Eaton tiszta szünetmentes energiát biztosít a nélkülözhetetlen alkalmazások működéséhez.

tovább

Az Eaton elektromos üzletága

Tapasztalatának köszönhetően az Eaton világelső az alábbi területeken:

tovább

Intelligent Power Pod

Építse meg a saját összevont infrastruktúrájához illeszkedő integrált energiagazdálkodási rendszerét!

tovább