Rólunk mondták

Célunk egy gazdaságilag szilárd és sikeres vállalkozás fenntartása és továbbfejlesztése tevékenységünk minden területén kiterjedő piacvezető törekvések megvalósításával.
Éppen ezért Partnereink véleménye fontos nekünk, sosem mulasztjuk el megkérdezni őket.

A BPS Kft-vel több mint tíz éve dolgozunk együtt. Ez alatt az idő alatt nagyon jó tapasztalatokra tettünk szert, úgy kereskedelmi, mint szerviz ügyekben. Az együttműködés során többször bizonyították szakmai hozzáértésüket - az igények felmérésétől a megvalósításon át, az üzemeltetésig. Az Eaton világszínvonalú termékei és BPS Kft. kiváló szolgáltatásai együttesen biztosítják számunkra a gond nélküli működést.
Szabó Mihály
ingatlan üzemeltetési vezető

Magyar Lapterjesztő Zrt.

Az újonnan kialakításra került szerverszobánk védelmét ellátó UPS rendszer kiépítésével a BPS Kft-t bíztuk meg, mert mind az ajánlati oldalon, mind a szakmai felkészültség oldalán ők tudták számunkra biztosítani azt, amire cégünknek szüksége volt. Az elmúlt évek jó tapasztalatai alapján nem volt kérdés, hogy ismét is a BPS Kft-t kérjük fel a szerverszobánk további fejlesztésével kapcsolatban.
Rózsa Gábor
IT Operations Manager

XAPT Hungary Kft.

A BPS Kft. 2016-ben szállította le a GYSEV Zrt. soproni vezérigazgatósági épület védelmét szolgáló központi redundáns UPS rendszert. A szerződéskötést gondos kiválasztási folyamat előzte meg, amely során a BPS Kft. termékei é s szolgáltatásai képviselték a legmagasabb színvonalat. Az együttműködés során többször bizonyították szakmai hozzáértésüket - az igények felmérésétől, a projekt előkészítésén át a megvalósításig. Az EATON világszínvonalú termékei és a BPS Kft. kiváló szolgáltatásai együttesen biztosítják számunkra a gond nélküli működést.
Friedl Mihály
informatikai vezető

GYSEV Zrt.

Jó döntést hoztunk azzal, hogy a BPS Kft-t választottuk beszállítónknak. Rugalmasan kezelték a felmerült egyedi igényeinket, a megrendelés és a kiszállítás folyamata is zökkenőmentesen zajlott le. Szívesen dolgozunk Önökkel együtt a jövőben is.

Harman Professional Kft.